-
-
 • Početak projekta: 12.2021. - Kraj projekta: 12.2022.Aktuelni projekti

  Podrška praćenju dijaloga Beograda i Prištine

  Institut za teritorijalni ekonomski razvoj (InTER) realizuje projekat „Podrška praćenju dijaloga Beograda i Prištine” uz finansijsku podršku Ambasade Kraljevine Norveške i Balkanskog fonda za demokratiju (Balkan Trust for Democracy – BTD). Cilj projekta je doprinos EU integracijama i procesu demokratizacije Republike Srbije kroz jačanje kapaciteta Nacionalnog konventa o EU za strateški dijalog sa Vladom Srbije o neophodnim reformskim procesima.

  Detaljnije
 • Početak projekta: 04.2017. - Kraj projekta: 10.2017.Aktuelni projekti

  Analiza stanja privrede na severu Kosova nakon Briselskog sporazuma – gde su šanse za zapošljavanje?

  U saradnji sa RTV Mir iz Leposavića, Institut za teritorijalni ekonomski razvoj (InTER) je započeo realizaciju projekta „Analiza stanja privrede na severu Kosova nakon Briselskog sporazuma – gde su šanse za zapošljavanje?“

  Detaljnije
 • Početak projekta: 11.2016. - Kraj projekta: 02.2017.Realizovani projekti

  Obuke za pružanje turističkih i spasilačkih usluga na Via Ferrati Berim

  U okviru u okviru Kandskog fonda za lokalne inicijative, Institut za teritorijalni ekonomski razvoj (InTER) i Outdoor In su pokrenuli novi projekat u oblasti razvoja aktivnog turizma u opštini Zubin Potok pod nazivom “Unapređenje kapaciteta mladih na Kosovu za pružanje turističkih i spasilačkih usluga na Via Ferrati Berim”. Projekat je počeo sa realizacijom početkom novembra 2016. godine i trajaće do kraja februara 2017. godine.

  Detaljnije
 • Početak projekta: 03.2016. - Kraj projekta: 07.2017.Aktuelni projekti

  Podrška lokalnim samoupravama na severu Kosova u reformi javne uprave

  Institut za teritorijalni ekonomski razvoj (InTER) sprovodi projekat "Podrška lokalnim samoupravama na severu Kosova u reformi javne uprave" uz finansijsku podršku Ambasade SAD  na Kosovu.

  Detaljnije

Resurs centar

Aktuelni konkursi