-
-
 • Početak projekta: 12.2023. - Kraj projekta: 01.2025.Aktuelni projekti

  Regionalni projekat „Implementacija principa dobrog upravljanja u projektima javno-privatnog partnerstva (GO PPP)“

  InTER je započeo realizaciju projekta: "Implementacija principa dobrog upravljanja u projektima javno-privatnog partnerstva (GO PPP)" finansiran kroz regionalni program SMART BALKANS, sa partnerima: Institut za preduzetništvo i ekonomski razvoj (IPER) iz Crne Gore i Albanskim centrom za ekonomska istraživanja (APER) iz Albanije.

  Detaljnije
 • Početak projekta: 09.2023. - Kraj projekta: 02.2024.Aktuelni projekti

  Podrška praćenju napretka u Poglavlju 35

  U period od septembra 2023. do februara 2023. godine InTER sprovodi projekat “Podrška praćenju napretka u Poglavlju 35” koji finansijski podržava Švedska u okviru programa Beogradske otvorene škole „Civilno društvo za unapređenje pristupanja Srbije Evropskoj uniji – Europe ASAP“.

  Detaljnije
 • Početak projekta: 10.2022. - Kraj projekta: 07.2023.Realizovani projekti

  Značaj dijaloga za lokalni ekonomski razvoj – na primeru javno-privatnog partnerstva (JPP)

  Institut za teritorijalni ekonomski razvoj (InTER) u partnerstvu sa Bečejskim udruženjem mladih (BUM) sprovodi projekat ” Značaj dijaloga za lokalni ekonomski razvoj – na primeru javno-privatnog partnerstva (JPP)”. Cilj projekta je doprinos razvoju lokalnih zajednica kroz unapređenje dijaloga sa javnim vlastima na lokalnom nivou. Specifično, projekat ima za cilj da unapredi kapacitete organizacija civilnog društva (OCD) na lokalnom nivou za aktivno uključivanje u dijalog sa javnim vlastima.

  Detaljnije
 • Početak projekta: 12.2021. - Kraj projekta: 12.2022.Realizovani projekti

  Podrška praćenju dijaloga Beograda i Prištine

  Institut za teritorijalni ekonomski razvoj (InTER) realizuje projekat „Podrška praćenju dijaloga Beograda i Prištine” uz finansijsku podršku Ambasade Kraljevine Norveške i Balkanskog fonda za demokratiju (Balkan Trust for Democracy – BTD). Cilj projekta je doprinos EU integracijama i procesu demokratizacije Republike Srbije kroz jačanje kapaciteta Nacionalnog konventa o EU za strateški dijalog sa Vladom Srbije o neophodnim reformskim procesima.

  Detaljnije

Resurs centar

Aktuelni konkursi